Sebastian Kawa spikerem telekonferencji Amerykańskiej Federacji Lotniczej

Sebastian Kawa spikerem telekonferencji Amerykańskiej Federacji Lotniczej, fot. Tomasz Kawa

5 lutego 2019 r., pod auspicjami Amerykańskiej Federacji Lotniczej w Arizonie zostanie zorganizowana światowa telekonferencja w której spikerem będzie Sebastian Kawa. W Polsce początek transmisji po północy z 5 na 6 lutego (February 5, 2019, starting at 20:00 Eastern Standard Time (17:00 PST, 18:00 MST, 19:00 CST, 15:00 HST, 16:00 AKST, 18:00 Arizona, 01:00 GMT).

Telekonferencje są sponsorowane przez Soaring Society of America (SSA) i będą organizowane przez cały bieżący rok. Cykl webinariów "1st Tuesday" odbywa się w pierwszy wtorek każdego miesiąca o godz. 19:00 czasu centralnego w USA, a jego założeniem jest przybliżanie sylwetek różnych ekspertów z danej dziedziny lotnictwa.

Można zarejestrować swój udział w telekonferencji klikając poniższy LINK

Szczegółowa zapowiedź telekonferencji dostępna jest tutaj (LINK)

Źródło: dlapilota
comments powered by Disqus