Konkurs na stanowisko Prezesa Zarządu GSS AP Żar

Konkurs na stanowisko Prezesa Zarządu GSS AP Żar

Rada Górskiej Szkoły Szybowcowej Aeroklubu Polskiego „Żar” ogłasza konkurs na stanowisko Prezes Zarządu / Dyrektor Zarządzający.

Górska Szkoła Szybowcowa Aeroklubu Polskiego „Żar” (GSS AP Żar) to jeden za najaktywniejszych ośrodków sportów lotniczych w Polsce o bogatych tradycjach sięgających okresu międzywojennego. Szkoła położona jest w Międzybrodziu Żywieckim, malowniczej miejscowości Beskidu Żywieckiego, u podnóża góry Żar. GSS AP Żar jest właścicielem średniej wielkości ośrodka hotelowo-gastronomicznego, który umożliwia stworzenie ciekawej całorocznej oferty aktywnego wypoczynku.

Opis stanowiska:
Prezes Zarządu / Dyrektor Zarządzający GSS AP Żar jest odpowiedzialny za zarządzanie działalnością Szkoły w części lotniczej i hotelowo-gastronomicznej, realizację celów statutowych, a także przygotowanie i realizację projektów rozwojowych.

Oczekiwania wobec kandydatów:
- Wykształcenie wyższe
- Minimum 5-letnie doświadczenie zawodowe, w tym 2 lata na stanowisku kierowniczym
- Zdolności interpersonalne i reprezentacyjne
- Samodzielność w realizacji zadań
- Zaangażowanie i pasja w działaniu
- Znajomość pakietu MS Office
- Pożądana znajomość branży lotnictwa ogólnego i/lub hotelowo-gastronomicznej
- Mile widziana znajomość języka angielskiego

Oferujemy:
- Możliwość rozwoju zawodowego w atrakcyjnej branży lotnictwa cywilnego
- Pracę pełną wyzwań w dynamicznie zmieniającej się organizacji

Prosimy o przesyłanie ofert (CV + list motywacyjny) do dnia 2 lutego 2015 r. na adres rada@osrodekzar.pl zatytułowanych „Prezes GSS”.

Wybrani kandydaci będą zaproszeni do dalszych etapów procesu rekrutacji obejmujących rozmowę telefoniczną i spotkanie. Podczas spotkania, kandydaci zostaną poproszeni o przedstawienie własnej koncepcji rozwoju GSS AP Żar.

Więcej informacji na temat GSS AP Żar można znaleźć na stronie www.glidezar.com.

Prosimy o dołączenie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883).”